Tomašević: Zagreb će biti grad za sve, ne samo za odabrane

Svet 30. maj. 202123:45 > 31. maj. 2021 00:52
Podeli:
TOMISLAV TOMASEVIC
Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENCAR

Novi gradonačelnik Zagreba iz platforme leve orijentacije "Možemo" Tomislav Tomašević zahvalio je večeras svojim glasačima na poverenju. Tomašević je od građana Zagreba zatražio učestvovanje u promenama i razvoju tog grada, kao i strpljenje.

“Hvala na poverenju, nadi, istrajnosti da je prava promena moguća. Hvala na jasnom mandatu za pravu promenu. Hvala vam što ste verovali u mene, sebe i sve nas”, rekao je Tomašević dodajući da će to poverenje opravdati, prenosi hrvatski Index.

On je zahvalio i svima onima koji nisu dali glas za “Možemo” i poručio da će platforma raditi na tome da dobije i njihove glasove, kao i na boljem kvalitetu života za sve u tom gradu.

Novi gradonačelnik je istakao da su poslednji dani kampanje bili izazovni i “da ne želi da ponavlja sve lažne optužbe“.

On je takođe poručio da iza “Možemo” ne stoje veliki donatori, već građani.

Tomašević je od građana Zagreba zatražio učestvovanje u promenama i razvoju tog grada, kao i strpljenje.

“Čeka nas velik posao i sve promene neće biti niti brze niti jednostavne, ali zajedno možemo ostvariti sve potencijale ovog grada. Neka to bude grad za sve, ne samo za odabrane. Krenimo zajedno u bolju budućnost. Zagreb to može, svi mi zajedno to možemo“, rekao je Tomislav Tomašević, novi gradonačelnik Zagreba.

Na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova, Tomašević je osvojio 65,25 odsto glasova, a njegov protivkandidat iz desničarskog Domovinskog pokreta Miroslav Škoro 34,75 procenata, prenosi Index.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar