Tomašević čestitao Zagrepčanima Dan grada

Svet 31. maj. 202113:00
Podeli:
Tomislav Tomašević
Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SENCAR

Novoizabrani gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević (Možemo i partneri) obratio se preko Tvitera gde je građanima Zagreba čestitao Dan grada.

PROČITAJTE JOŠ:

„Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, želim vam srećan Dan grada Zagreba! Još jednom, hvala vam svima na poverenju koje ste nam ukazali vašim glasovima i pozivam vas na učestvovanje u promenama kojima ćemo naš grad učiniti boljim mestom za život svih nas!“, napisao je on na Tviteru.

Ispod njegove objave nizali su se komentari podrške.

Srećno gradonačelniče, Hvala gradonačelniče, Čestitam i puno uspeha, Bravo! Nadam se da ćete se proširiti i na ostale gradove, Puno sreće. Čekaju vas premreženi zmijarnici i osinjaci…, samo su neki od komentara.

Podsećamo, prema preliminarnim rezultatima, Tomislav Tomašević, kandidat platforme „Možemo“, izabran je za gradonačelnika Zagreba. Tomašević se zahvalio sinoć svojim glasačima na poverenju. On je od građana Zagreba zatražio učestvovanje u promenama i razvoju tog grada, kao i strpljenje.

“Hvala na poverenju, nadi, istrajnosti da je prava promena moguća. Hvala na jasnom mandatu za pravu promenu. Hvala vam što ste verovali u mene, sebe i sve nas”, rekao je Tomašević dodajući da će to poverenje opravdati, prenosi hrvatski Index.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar