Tajni Gejtsov dogovor: Sa bivšom na odmor svakog proleća

Svet 08. maj. 202116:19
Podeli:
Bil Gejts. Foto: REUTERS/Yuri Gripas/File Photo

Pre nego je 1987. u Majkrosoft, ali i u život Bila Gejtsa ušetala Melinda, bio je u vezi s An Vinblad, privrednicom i investitorkom.

Pročitajte još:

Da su među njima vlada neraskidiva veza i da ju je Gejts i dalje hteo u svom životu, potvrđuje zanimljiva priča koju je otkrio magazin Tajm, a u kojoj je jasno opisano kako je An nastavila da bude deo Gejtsovog života, iako su oboje osnovali nove porodice, prenosi Radio Sarajevo.

Još je 1997. novinar Valter Ajzeksen u svojoj priči o uspehu Bila Gejtsa za magazin Tajm spomenuo zanimljiv podatak o njegovoj bivšoj devojci.

„Čak i sada Gejts ima dogovor sa svojom suprugom da on i Vinbland mogu da nastave tradiciju i provode jedan zajednički odmor godišnje sami. Svakog proleća Gejts provodi produženi vikend s Vinblad u kućici na plaži u u Severnoj Karolini hodaju po pesku, puštaju zmajeve i šetaju plažom“, napisao je on.

Ne čudi da je upravo ta priča isplivala na površinu nakon što su Bil i Melinda sa svetom podelili svoju odluku da se razvodne nakon 27 godina braka.

U službenim papirima i dalje stoji An Vinblad kao vlasnica kuće koja je izgrađena 1982. godine, a u kojoj provode odmore.

Reč je o kući na samom okeanu, koja je opisana kao idealno mesto za ‘kraljevski odmor za ljubitelje plaže’, uređena sasvim skromno i retko ko bi pomislilo da je kao takva idealna jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

S četiri spavaće sobe, dva kupatila i direktnim privatnim pristupom plaži, kuća je savršena za dvoje bivših ljubavnika.

Kako piše Tajms, bivši par tamo odlazi jednom godišnje i to više od decenije, a predstavljali su to kao ‘povezivanje’ sa starim prijateljem.

Par se upoznao 1984. godine na kompjuterskoj konferenciji Bin Rouzin- Ister Dizon i na početku su održavali virtualne sastanke. To je značilo da bi išli da gledaju isti film u isto vreme, ali u različitim gradovima, a o filmu su razgovaraju telefonom. Zbog nje je na neko vreme postao i vegetarijanac.

Bil Gejts i An Vinblad svoju su vezu prekinuli 1987. godine, najviše jer je pet godina starija privrednica želela da osnuje porodicu, ali na to Bil u tom trenutku nije bio spreman. Uprkos raskidu, ostali su bliski prijatelji, a navodno je od nje tražio ‘blagoslov’ kada se odlučio da se venča sa Melindom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar