Spajić: Đukanović sprečio usvajanje ekonomskih zakona

Podeli:
Milojko Spajić Foto: Printscreen/YouTube/in4snet

"Moramo hitno i koordinisano da reagujemo i da pomognemo privrednicima koji su oštećeni jer predsednik Đukanović nije potpisao set zakona za kreditne institucije", napisao je ministar finansija i socijalne zaštite Crne Gore Milojko Spajić na društvenoj mreži Tviter.

Spajić je saopštio da je u nedelju u 11 sati pozvao guvernera Centralne banke Crne Gore Radoja Žugića „na hitan sastanak“.

Citirao je odluku crnogorskog predsednika Mila Đukanovića da ne potpiše set ekonomskih zakona koje je Skupština usvojila na zasedanju 29. decembra.

Pročitajte još...

„Pozvao sam guvernera CBCG Radoja Žugića na hitan sastanak sutra u 11 sati u prostorijama mog ministarstva. Moramo hitno i koordinisano reagovati i pomoći privrednicima koji su oštećeni jer predsednik Đukanović nije potpisao set zakona za kreditne institucije“, napisao je Spajić na Tviteru.

Podsetimo, predsednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je danas na ponovno odlučivanje zakone koje je donela Skupština na sednici 29. decembra 2020. godine, a među njima je i Zakon o slobodi veroispovesti. Prilikom donošenja odluke pozvao se na član 94 stav 1 Ustava.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar