Filmska scena u Sibiru: Medved jurio čoveka po ulici VIDEO

Svet 17. mar. 202115:57 > 16:00
Podeli:
Foto:printscreen/youtube/ МБХ-медиа

Uznemirena životinja snimljena je kako juri muškarca ulicom prohladnog sibirskog grada.

Pročitajte još:

Bizarni snimak snimljen je u Nižnjevartovsku u zapadnom Sibiru. Meštani su bili zbunjeni kada su ugledali mrkog medveda kako luta ulicama centra grada.

Životinja je bila daleko od svog prirodnog staništa, s obzirom na to da se našla u prilično velikom gradu sa nekih 280.000 stanovnika i da nema šuma u ​​blizini.

Na snimku koji su očevici uspeli da snime kamerom vidi se čovek koji je uočava medveda dok uznemireno razgovara telefonom, a životinja mu prilazi sve bliže. Sledi dramatičan trenutak kada počinje da ga juri.

Nakon kratke potere, čovek pravi pauzu prelazeći ulicu i ostavljajući svog progonitelja da ga udari autobus koji dolazi.

Srećom, priča se razrešila više ili manje pozitivno za sve učesnike, uključujući i „krznenog momka“ tačnije devojku, jer je kasnije otkriveno da je u pitanju bila ženka medveda. Vozilo ju je udarilo, ali je nije ozbiljno povredilo zahvaljujući brzim reakcijama vozača autobusa. Ubrzo ju je  uspavao i odveo tim za kontrolu životinja, koji je brzo stigao na mesto događaja.

Prema lokalnim medijima, medved nije bio divlja vrsta, već kućni ljubimac, a vlasnik ga je držao u obližnjem hotelu.

Policija sada istražuje kako je uspela da pobegne i da li su njeni životni uslovi uopšte bili legalni.

Navodno je pronađen drugi medved u kavezu u istom hotelu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar