„Sela sam u poljski toalet i nešto me je ujelo za zadnjicu“

Svet 20. feb. 202111:53 > 11:59
Podeli:
Foto:Stefan Wackerhagen / imageBROKER / Profimedia

"Skočila sam i vrisnula nakon što sam sela na toalet", ispričala je Šenon Stivens, koja je ozbiljno povređena nakon što je na Aljasci napao medved dok je vršila nuždu u poljskom veceu.

Incident se dogodio prošlog vikenda kada je Šenon koristila zabačeni toalet na jezeru Čilkat, prenosi BBC.

Pročitajte još:

Njen brat je bio u blizini, a nakon što je čuo njen vrisak, dotrčao je da vidi šta je prouzrokovalo povredu. prizor koji ga je sačekao bio je neverovatan, iz rupe toaleta virila je glava medveda.

„Leti je često dešava da kada idem u toalet napolju vičem ‘meeedooo’. Sada je međutim zima i nisam mislila da ću to morati da radim. Čim sam sela, nešto me je ugrizlo za zadnjicu. Skočila sam i i vrisnula“, ispričala je ona za lokalne medije.

Šenon je zadobila povrede od ugriza medveda ili od njegove kandže, nije sigurna. Incident se dogodio dok je bila na odmoru, a spavala je u šatoru s bratom Erikom i njegovom devojkom. Ranije te večeri pekli su kobasice na otvorenom, a medveda je verovatno privukao miris hrane.

Nakon incidenta odmah svi su pobegli u šator i odlučili da tamo ostanu dok se na razdani. Šenon je uspela da sanira povredu uz pomoć kompleta za prvu pomoć.

Sledećeg jutra primetili su otiske stopala medveda oko ognjišta i poljskog toaleta.

Biolog sa Aljaske Karl Koh sproveo je kratku istragu i za lokalnu televiziju KTOO izjavio da misli da je reč o crnom medvedu.

„Šenon je verovatno jedina osoba kojoj se dogodilo ovako nešto. Ne bi me iznenadilo da su i drugi ljudi imali bizarne incidente, ali jako je neobično da se to dogodilo u februaru u poljskom toaletu“, rekao je.

Nakon bizarnog incidenta Šenon je izjavila da će ubuduće obavezno pogledati pre nego što negde sedne.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar