Bajden na Tviteru prati samo 12 osoba a među njima je i ona

Svet 21. jan. 202111:29 > 11:33
Podeli:
Kris Tejgen Foto: EPA-EFE/RINGO CHIU

Novi američki predsednik Džo Bajden počeo je predsednički mandat u Beloj kući zanimljivim potezom - na Tviteru je počeo da prati samo jednu osobu koja nije povezana sa Belom kućom.

Pročitajte još:

Kako prenose mediji, reč je o miljenici društvenih mreža, manekenki i supruzi muzičara Džona Ledženta, Krisi Tajgen.

Osim što je počeo da prati potpredsednicu Kamalu Haris, prvu damu Džil Bajden i nekoliko zvaničnika Bele kuće, tu se našlo i ime Tajgenove, poznate po vrlo oštrom jeziku i duhovitim komentarima.

„O moj Bože, konačno mogu da vidim predsednikove tvitove, možda više nikada ne bih trebala da tvitujem“, napisala je ona.

Bajden je počeo da je prati na Tviteru nakon što ga je ona zamolila.

„Ćao Džo Bajdenu, već ćetiri godine me predsednik blokira. Možeš li me, molim te, zapratiti“, napisala je Tajgen na jutro inauguracije.

TV voditeljka, manekenka, modna inspiracija, ali i kuvarica koja je izdala knjigu s receptima, jedna je od omiljenih osoba na Instagramu gde svakodnevno uveseljava svoje pratitelje duhovitim opaskama i crticama iz privatnog života. Ima dvoje dece.

I ovaj potez Džoa Bajdena veliki je zaokret u odnosu na politiku Donalda Trampa koji je u svoje vreme žestoko ratovao sa Tajgen, rekavši da ima „pogan jezik“, a da joj je suprug Džon Ledžend „davež“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar