Rajaner obustavlja i posljednji let iz Bosne i Hercegovine

Svet 14. jan. 202120:54
Podeli:
Foto:EPA-EFE/VALDA KALNINA

Kompanija Rajaner je privremeno obustavila sve svoje letove sa aerodroma u bivšoj Jugoslaviji, nakon što je mnoge ukinula i ranije, sada su ukinuti i preostali - iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ova povoljna aviokompanija je zbog pandemije već imala smanjeni broj letova za region, a letove je ostvarivala samo sa aerodroma iz Banjaluke i Podgorice. Sada su letovi obustavljeni i iz Geteborga za Banjuluku, kao i iz Londona do glavnog grada Crne Gore.

Rajaner tek treba da objavi kada će nastaviti sa svojim uobičajenim rutama u regionu, no očekuje se da bi povratak mogao biti početkom letnje sezone 2021. godine, piše EX-YU Aviation News.

Uprkos trenutnoj suspenziji niza ruta, Rajaner i dalje planira u budućnosti da lansira nove letove za Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. Aviokompanija namerava da 29. marta otvori letove iz Beča za Banjuluku i Pulu, a slede letovi iz Napulja za Zadar.

Iz kompanije navode kako očekuju da će skora vakcinacija doprineti popuštanju mera i povećavanju obima posla aviokompanija.

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar