Radost u Britaniji: Porodila se unuka kraljice Elizabete

Svet 24. mar. 202119:52 > 19:53
Podeli:
Foto:GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Unuka britanske kraljice Elizabete Zara Tindal porodila se danas i na svet donela dečaka, koji je dobio ime posvećeno pradedi princu Filipu. Zari i njenom suprugu Majku je ovo treće dete.

POGLEDAJTE JOŠ:

Zara Tindal je ćerka princeze Ana i najstarija unuka kraljice Elizabete. Njen muž Majk Tindal, nekadašnji kapiten ragbi tima Engleske, danas je obavestio javnost da je postao otac po treći put.

Zara je dečaka kome su dali ime Lukas Filip Tindal na svet donela u svojoj kući i on će biti 22. u redu za nasleđivanje trona.

Ime koje je dečak dobio ima dvostruku simboliku, obzirom na to da je nazvan po Majkovom ocu, a srednje ime je dobio po svom pradedi – princu Filipu.

Majk i Zara već imaju dve ćerke, Lenu Elizabet i Miu Grejs.

Foto:GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kraljica Elizabeta i princ Filip su oduševljeni zbog rođenja još jednog praunuka i jedva čekaju da ga vide, kada to dozvole epidemiološke okolnosti.

Podsetimo, princ Filip nedavno je izašao iz bolnice nakon intervencije na srcu i sada se oseća dobro. Još jedan njegov praunuk je dobio ime u čast njemu, pošto je princeza Judžini sinu dala ime Avgust Filip.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar