Pupovac poručio: Ove poruke mi je slao Milanović

Svet 27. mar. 202116:44
Podeli:
Milorad Pupovac Foto:BETAPHOTO/HINA/Admir BULJUBASIC

Milorad Pupovac je zbog jučerašnjih izjava Zorana Milanovića sazvao konferenciju za medije. Pre konferencije Pupovac je na Fejsbuku objavio poruke koje mu je, kako kaže, poslao Milanović. Objavio je skrinšot poruka sa Vatcapa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Juče je Zoran Milanović kao predsednik Republike Hrvatske kazao da sam ‘prljav’. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog delovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam ‘prljav’ ili ‘smrdljiv’.

Dobro sam naučio šta to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani da mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog poslanika Zoran Milanović kao predsednik Republike Hrvatske kaže da sam ‘prljav’. Tom svojom izjavom on me je razrešio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam izneo svoje viđenje postupka izbora predsednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa“, napisao je Pupovac uz skrinšot poruke.

Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam „prljav“. Malo je dana u ovih 30 i više godina …

Posted by Milorad Pupovac on Saturday, 27 March 2021

„Srami se, bedniče“, tako piše u jendoj poruci.

U drugoj poruci piše: „Uživaj u nemoralno stečenim nekretninama u Preradovićevoj. Moja greška. Trebalo je to prodati i podeliti siromašnim Banijcima. Na kojima parazitiraš. Srpski narod procvaće u Hrvatskoj kad se otarasi tebe i tvojih lopova“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar