Tužan snimak: Zemana nepokretnog unose u kola Hitne pomoći VIDEO

Svet 10. okt. 202118:25 > 18:31
Podeli:
Milos Zeman
Miloš Zeman Foto:EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Nakon što je predsednik Češke Miloš Zeman danas smešten na odeljenje intenzivne nege u praškoj Centralnoj vojnoj bolnici, ubrzo je objavljen i video-snimak na kom se vidi da se Zeman ne pomera dok ga uvoze na kolicima u bolnicu.

Na snimku se jasno vidi da je Zeman u nesvesti, zatvorenih očiju i da mu lekari pridržavaju glavu dok ga na nosilima unose u kola hitne pomoći.

Kako javljaju mediji, ubrzo nakon Zemana u bolnicu su stigle njegova supruga i ćerka.

Ranije danas saopšteno je da je Zemanu pozlilo odmah nakon sastanka sa premijerom Češke Andrejem Babišem i da je primljen u Centralnu vojnu bolnicu u Pragu.

Direktor bolnice Miroslav Zavoral izjavio je da je Zemanova hospitalizacija posledica komplikacija povezanih sa poznatom dijagnozom, što je lekarima omogućilo da primene određenu terapiju.

On je naveo da mu nije dozvoljeno da otkrije dijagnozu. Lekar je kazao da ne može da govori o dijagnozi bez saglasnosti Zemana.

„Na osnovu preporuke svog lekara, profesora Miroslava Zavorala, Miloš Zeman je pristao da bude hospitalizovan u Centralnoj vojnoj bolnici u Pragu“, napisao je Zemanov portparol Jiri Ovčaček na Tviteru.

BONUS VIDEO: Maša Vukčević Marković: Da li smo među najdepresivnijim u Evropi?

 

Komentari

Vaš komentar