Prve fotografije stravične nesreće u Hrvatskoj

Svet 25. jul. 202109:51 > 12:03
Podeli:
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Jutros je kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo najmanje desetoro osoba.

Prva policijska informacija govorila je o troje mrtvih, ali je onda broj mrtvih porastao na osam, da bi onda policija javila da je mrtvih deset mrtvih.

Na internetu su se pojavile prve fotografije ove saobraćajne nesreće.

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

 

„Situacija je vrlo teška i još uvek je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu“, rekao je Damir Brezić, ispred brodsko-posavske policije, prenosi Index.hr

Takođe, policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom, nego o kosovskom autobusu.

Prva vest govorila je o troje mrtvih

Do nesreće je došlo oko 6:20. Više desetine ljudi je povređeno. Prve informacije govorile su da se radi o autobusu makedonskih tablica, te da su poginule tri osobe.

Ovako je izgledalo prvo policijsko saopštenje koje je poslato medijima oko 7:30.

„Jutros oko 6.20, policija je dobila dojavu da se na autoputu A3, kod Slavonskog Broda dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do sletanja autobusa makedonskih tablica. U ovoj saobraćajnoj nesreći, tri osobe su poginule, dok je nekoliko desetina osoba zadobilo teške telesne povrede. Policijski službenici obavljaju uviđaj u cilju utvrđivanja okolnost pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća“, objavila je policija jutros prvu vest.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Slavonskog Broda

Komentari

Vaš komentar