Proneverila milone, lažirala smrt, na kraju je odala pudlica

Svet 08. maj. 202114:42
Podeli:
Foto: Irina Shatilova / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako bi je zaštitili, njeni roditelji tvrdili su da je poginula u saobraćajnoj nesreći marta2020. godine. Policija je sada otkrila da je zapravo živa i da uživa na Majorki koristeći se lažnim indentitetom.

Pročitajte još:

Prevarntkinju (47) iz Nemačke, koja se sumnjiči za proneveru novca, policija je uhvatila na Majorki. Kako prenosi BBC, otkrila ju je njena pudlica.

Tereti se za proneveru oko milion evra nemačke firme za solarnu energiju u kojoj je radila. Firma je angažovala privatne detektive koji su otkrili da je za proneveru kriva jedna od njihovoh zaposlenih.

Istragom je otkriveno da je 47-godišnja odselila na Majokku na kojoj je živela s lažnim dokumentima i svojim kućnim ljubimcem, pudlicom, koja je i dovela do njenog hapšenja.

Naime, privatni detektivi su istraživanjem društvenih mreža otkrili kako žena ima neobičnog ljubimca, divovsku pudlu.

Španska policija je 47-godišnjakinju locirala u vili u Santa Ponki, nakon što su spazili muškarca kako šeta njenu divovsku pudlicu, koja nije često viđena na ostrvu.

I njeni roditelji učestvovali su u ovoj bizarnoj priči tvrdeći kako im je ćerka poginula u saobraćajnoj nesreći u martu 2020. godine.

Žena je navodno priznala lažiranje smrti, a trenutno je na slobodi nakon plaćanja kaucije.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar