Princ Hari otvorio dušu, pa progovorio i o Megan

Svet 22. maj. 202116:51
Podeli:
Foto:EPA-EFE/NEIL MUNNS

Hari je u emisiji Opre Vinfri priznao da je bio spreman da koristi i drogu samo da bi se osećao bolje, deceniju nakon Dajanine smrti 1997. godine, a govorio je i o anksioznosti i paničnim napadima koje je imao i kao stariji, a dotakao se i iskustva sa majčine sahrane.

PROČITAJTE JOŠ:

On je priznao Opri u intervjuu koji će biti emitovan kroz pet epizoda pod naslovom „Ja, kog ne možes da vidiš“ da je i njegova supruga Megan prošla kroz težak period, ta da je imala suicidne misli i to kada je bila u poodmakloj trudnoći sa Arčijem. Sprečila ju je, kako kaže, samo pomisao šta će biti sa njim ako izgubi još jednu važnu ženu u svom životu.

Otkrio je da mu je na putu ka Rojal Ambert holu gde su imali obavezu da se pojave na nekom događaju Megan detaljno ispričala kako je nameravala da okonča svoj život, što je on uporedio sa onim što se događalo 1997. godine, u poslednjim nedeljama života njegove majke Dajane, prenosi C Net.

„Kada mi je Megan rekla šta želela da uradi rekla je i da je odustala samo zato što nije htela da dozvoli da izgubim još jednu ženu u život. Moju majku su oterali jer je bila u vezi sa nekim čija koža nije bila bela. I vidite šta se desilo. I sve se to ponavlja sada i trag vodi do istih ljudi, isti model, ista industrija stoji iza toga i oni neće stati dok Megan ne bude mrtva“, rekao je Hari koji nije nikog imenovao, ali su mnogi protumačili da je mislio na britansku žutu štampu.

Hari je govorio i o tome kako je obilno koristio i drogu i alkohol kako bi se nosio sa tugom zbg smrti majke, princeze Dajane kao i da mu je boravak u Londonu bio okidač za anksioznost, jer i dalje može da čuje bat konja koji su nosili kovčeg njegovae majke na sahranu.

Rekao je da je više od četiri godine išao na terapije, te da je period između njegove 28. i 32. godine najmračniji u njegovom životu

Takođe je istakada mu je žao zzbog toga što se Megan i princeza Dajana nikada nisu upoznale.

„Voleo bih da je mogla da upozna Megan. Voleo bih da je u blizini Arčija“, dodao je.

Jedna od prvih reči koje je rekao mali Arči. Osim mama i tata, bila je i reč baka.

„Baka Dajana, to je bila najslađa stvar, ali istovremeno me je učinila veoma tužnim“, rekao je Hari.

Hari je pričao i o tome kako je bilo odrastati uz princa Čarlsa.

„Otac je umeo da mi kaže, kada sam bio mlađi, i meni i Vilijamu da je tako bilo i njemu. To je govorio svaki put kada bi nam bilo teško. Ali to nema nikakvog smisla. Samo zato što je on patio, ne znači da i mi, deca moramo da patimo. Zapravo, upravo suprotno. Ako si ti patio, onda uradiš sve što je u tvojoj moći da tvoja deca ne pate“, rekao je Hari.

Kako je dodao, odlučio je prekine taj začarani krug i da ne žali što se odvojio od porodice i preselio u Ameriku sa suprugom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar