Potresan susret novinarke i deke sa Evije rasplakao Grčku VIDEO

Svet 10. avg. 202115:23 > 16:17
Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/OPEN

Novinarka grčkog OPEN TV-a Eulambija Revi nije uspela da zadrži suze nakon razgovora koji je imala sa jednim starijom meštaninom Galatsona na Eviji. Njen televijski prilog je privukao veliku pažnju, a potresan prizor pogodio je brojne gledaoce širom sveta, prenosi greekcitytimes.com.

PROČITAJTE JOŠ:

Novinarka, koja je poreklom sa Krfa, progovorila je o intervjuu preko svog ličnog naloga na Fejsbuku nakon što je na Tviteru dobila stotine komentara. Svima se zahvalila na komentarima koje je dobila i na ljubavi koju su joj slali ljudi sa svih strana.

„Neka sva ova ljubav dovede do toga da deka ima brigu koja mu je potrebna od države i njegove porodice, koji su ga, kako sam kasnije saznala, napustili“, napisala je ona, prenosi greekcitytimes.com.

Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να…

Posted by Ευλαμπία Ρέβη on Monday, 9 August 2021

„Što se mene tiče, radila sam svoj posao, kao i mnoge izvanredne kolege. Ponekad se i mi slomimo, jer su i novinari ljudi. Hvala vam“, dodala je ona.

„Koliko znamo, policija je došla i odvela ga, a sada je u rukama države koja će brinuti o njemu. On je čovek koji živi sam i suočava se sa ozbiljnim životnim problemima. Nadam se da će država stati uz njega jer je on čovek koji je mnogo pretrpeo“, rekla je novinarka.

Grčki mediji su preneli da je deka prišao novinarki i, teško govoreći, ispričao kako pokušava da kuću danima zaštiti od požara.

Ona mu je ponudila masku kada je ostao bez daha, a zatim mu je ponudila i pomoć da napusti Eviju i ode u Atinu, prenosi neakriti.gr.

Dijalog je tekao ovako:

„Morate otići, stiglo je narađenje o evakuaciji“.

„Sutra ću otići, otići ću u Atinu“.

„Sada moraš da odeš“.

„Kako, gde da idem?“

„Dođite, povešćemo Vas“.

Starac joj se zahvalio i briznuo je u plač. Rasplakala se i novinarka.

Bonus video: Bukte požari na Eviji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar