Pomorci privedeni, pušili,pili i napali stjuardesu

Svet 29. maj. 202019:59 > 04:34
Podeli:
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Tokom leta sa Barbadosa, kojim je danas u Podgoricu stiglo 320 pomoraca iz Crne Gore i iz država regiona, pojedini putnici nisu poštovali pravila, rekao je državni sekretar u MUP Crne Gore Dragan Pejanović, navodeći da je bilo upotrebe alkohola i cigareta. Nakon sletanja na podgorički aerodrom 15 crnogorskih pomoraca je privedeno a državljani drugih država prebačeni su autobusima do graničnih prelaza, javljaju hrvatski mediji.

„Skoro su nas vratili natrag. Napili su se, pušili u avionu, napali stjuardese. Jedan idiot im je pobegao, pa sam ga ja uhvatio i njega su uhapsili“, ispričao je jedan od Hrvata koji je sleteo na podgorički aerodrom i koji je zajedno s ostalim Hrvatima dobro, piše Index.hr.

„Stjuardesa je izgrebana po vratu i bruka je da od 143 crnogorska pomorca 10% uhapsi policija“, kaže Crnogorac.

„Pušili su u avionu, protivpožarni alarm se palio valjda 20 puta. Onda, kada su im uzeli cigarete i alkohol, napali su stjuardesu. Nju je branio kolega, pa je skoro izbila tuča. Onda pijani neku devojku putnicu isto napali“, prepričava za Morski.hr Hrvat koji još uvek ne može doći sebi od noćne more koju je imao u povratnom letu.

Za razliku od pisanja medija državni sekretar u MUP-u Crne Gore Dragan Pejanović tvrdi da je u saradnji sa posadom identifikovano 13 putnika koji nisu poštovali propise – po četiri državljana Crne Gore, Hrvatske i Bosne i jedan državljanin Srbije.

Prema njegovim rečima, 143 pomorca iz Crne Gore su otišli u karantin, a 177 državljana Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Albanije autobusima je prebačeno do graničnih prelaza sa tim državama.

Pejanović je rekao da su svi za koje je utvrđeno da nisu poštovali propise u tokom leta dovedeni u policijsku stanicu na aerodromu, gde je obavljen razgovor sa njima, a uzete su izjave i od stjuarta i stjuardese.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar