Policija i od jutros obezbeđuje ulaz u Budvu

Svet 23. jun. 202009:59
Podeli:
Foto: Shutterstock/smith371

Ulaz u opštinu Budva i jutros obezbeđuje policijska jedinica iz Podgorice, dok se u opštini nalaze budvanski policajci, koji ne dozvoljavaju pristup ni službenicima ni razrešenom ni novom rukovodstvu opštine.

Predsednik Opštine Budva Marko Carević i predsednik Skupštine Opštine Budva Krsto Radović saopštili su jutros da su dobili reč od policije da niko neće moći uđe u zgradu Opštine Budva i zamolili okupljene građane da se raziđu.

Oni su poručili građanima da će ih ponovo pozvati ukoliko budu izigrani, prenosi podgorički portal Vijesti.

Pripadnici policije od jutros se nalaze u zgradi Opštine Budva, kao i ispred zgrade Opštine, a kako je rečeno portalu danas neće dozvoliti da uđe u zgradu Opštine, a to neće moći ni predstavnici lokalne vlasti kao ni predstavnici koje je nova odbornička većina pre nekoliko dana imenovala za vršioce dužnosti predsednika Opštine i predsednika Skupštine Opštine.

Kako se navodi, ulaz neće biti dozvoljen čak ni radnicima.

Crnogorski mediji preneli su ranije danas da ulaz u opštinu Budva od jutros obezbeđuje policijska jedinica iz Podgorice, dok se u opštini nalaze budvanski policajci, koji ne dozvoljavaju pristup ni službenicima ni razrešenom ni novom rukovodstvu opštine.

Komentari

Vaš komentar