Pit bul napao decu u dvorištu, ubio ga otac dečaka (9)

Svet 03. avg 202214:59
Podeli:
Pitbul, pit bul, pas, zubi, čeljust
Foto: Shutterstock

Na području Teslića sinoć je N.A. obesio psa rase pit bul, zbog toga što je taj pas pre toga napao njegovog devetogodišnjeg sina, potvrđeno je za Srpskainfo.

Kako Srpskainfo saznaje sve se dešavalo sinoć oko 21.10 časova u selu Đulići.

„Nekoliko osoba je bilo u dvorištu kod Nedeljka M, a gde je bio pas pit bul koji je bio vezan lancem. U susednom dvorištu bilo je više dece koje se igralo. U jednom trenutku pas se otkinuo sa lanca i preskočio u dvorište među decu“, ističe sagovornik Srpskeinfo.

Dodaje da su se deca prepala i počela da vrište i da dozivaju pomoć.

"Otac jednog od deteta je odmah istrčao iz kuće i uspeo uhvatiti psa za lanac. Najverovatnije je uspeo nekako da ga ošamuti i zatim ga je obesio na drvo u blizini kuće", pojasnio je izvor Srpskainfo.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon toga i taj čovek, ali i vlasnik psa je sve to prijavio policiji.

U PU Doboj su rekli da je sinoć oko 21.10 časova Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je više osoba verbalno napalo M.A. i njegovo društvo dok su bili kod N.M. a potom da su obesili psa pit bul.

"Istog dana oko 21.15 časova, obratio se i N.A. koje je prijavio da je udavio psa vlasništvo N.M. iz razloga što je isti u dvorištu njegove porodične kuće napao njegovog devetogodišnjeg sina", pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obeležja krivičnog dela „Mučenje i ubijanje životinja“.

BONUS VIDEO: Pas lovi ribu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Vaš komentar