Pilot-svadbe u Hrvatskoj: 130 gostiju, muzika, ali bez mlade

Svet 16. maj. 202110:08
Podeli:
zagreb simulacija svadbe
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U zagrebačkom Golf klubu Riversajd sinoć je održan drugi pilot-projekt - simulacija svadbene svečanosti s oko 130 zvanica, a sve se sprovodi u saradnji sa Kriznim štabom za borbu protiv koronavirusa i Institutom za javno zdravlje.

Pročitajte još:

Na ovoj simulaciji nema mladoženje i mlade, ali svi ostali elementi, od žive muzike, di-džeja do večere posluživane u više krugova, bili su identični kao na pravoj svadbenoj svečanosti.

Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.

Za razliku od prve pilot-zabave u četvrtak, na sinoćnjem okupljanju učestvovale su tri grupe gostiju, revakcinisani, testirani (dan ranije PCR testom) i osobe koje su u poslednjih šest meseci prebolele koronavirus.

Gosti će se testirati sedam dana nakon održavanja događanja, a očekuje se da će rezultate oba testiranja objaviti Štab civilne zaštite.

Povoljan ishod oba testiranja, nadaju se organizatori, biće korak prema starom normalnom životu te mogućnost za otvaranje ugostiteljstva i ostalih industrija.

Nakon vrlo uspešnog prvog pilot-projekta održanog u četvrtak, na kojem je bilo prisutno više od 80 osoba, sinoć je drugi pilot-projekt održana s ciljem da pokaže da su i svadbene svečanosti sigurne.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar