Osvetila se bivša vlast? Grad ostao bez besplatnog interneta

Svet 14. jun. 202116:33
Podeli:
Foto: Josip Regovic/PIXSELL; printscreen/facebook.com/viktor.simunic.7

Novi gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić pre nedelju dana zamenio je na tom mestu Emila Gredičaka iz HDZ-a.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedelju dana kasnije Šimunić je na društvenim mrežama objavio da im je bivša vlast uskratila pristupne podatke, ukinula internet, a ključevi od ormarića stigli su tek jutros, prenosi Dnevnik.hr.

Navodi da je iz inata namerno ugašen projekat koji su građani platiti više od 800 hiljada kuna.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

„Daje se na znanje!

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do prekida besplatnog gradskog interneta. Dolaskom ujutro na posao internet veze nije bilo ni na jednom gradskom računaru.

Prošle nedelje smo od bivše vlasti zatražili pristupne podatke za internet, kao i sve ključeve od ormarića. Podatke nismo dobili, internet su prekinuli, a ključevi su danas ujutro doneseni u gradsku upravu.

Projekat koji smo svi skupa platili više od 800 hiljada kuna iz inata je ugašen. Budući da su nam pobrisali bazu podataka, nažalost ne znamo ni ko je sve koristio internet niti koliko ima korisnika.

Sledi popis inventara i analiza stanja, a o svemu ćemo vas izveštavati, no nažalost problem zbog kompleksnosti ne možemo rešiti odmah. Molim vas za razumevanje i strpljenje.
Shvatam ljutnju i ogorčenost, međutim ovo nije bila moja odluka.
Molim sve koji su uložili svoja sredstva u opremu i koristili besplatni gradski internet da se jave na mejl grada: [email protected]“, napisao je na Fejsbuku gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar