Novi dokazi u slučaju „podvodačice“ Gilejn Maksvel

Svet 31. jul. 202013:51
Podeli:
Foto: Chris Ison / PA Images / Profimedia

Jedna od žena koja tuži britansku "podvodačicu" Gilejn Maksvel zbog seksualnog zlostavljanja, iznela je nove dokaze i opisala kako je Maksvelova imala "neprekidne" orgije sa devojčicama starim samo 15 godina, na karipskom ostrvu, koje je bilo u vlasništvu pedofilskog milijardera Džefrija Epstejna.

Šokantnu tvrdnju iznela je jedna od žena koja tuži Maksvelovu, Virdžinia Roberts, a predala je istražiteljima u slučaju protiv Maksvelove.

Ovi dokumenti stavljeni su pod ključ nakon što je Maksvelova pristala da slučaj reši van suda, ali sada su ipak objavljeni po nalogu sudije nakon hapšenja zbog optužbi za seksualne zločine.

U njima Robertsova kaže da su Maksvel i Epstejnova učestvovali u orgijama na ostrvu „Little St James“ sa mladim ženama, koje su dolazile privatnim avionom.

Foto: Laura Cavanaugh / AFP / Profimedia

Upitana da opiše žene sa kojima je Maksvelova imala odnose, odgovorila je: „Ima ih toliko, ne znam odakle želite da počnem.“

Pročitajte još:

„Bilo je plavuša, brineta, crvenokosa. Sve su bile lepe devojke. Rekla bih da su se njihove godine kretale između 15 i 21 „, dodala je.

Maksvelova je učestvovala u seksu sa njima u bazenu, potom na obali i u malim Epstejnovim kolibama, izjavila je.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Jedna prilika je bila posebna, kada su bili sa modelima, manekenkama. Žene su bile lepe, visoke, neke su bile plavuše, neke smeđe. Nisu govorile engleski i razgovarale su na evropskim jezicima, uglavnom ruski i češki“.

Robertsova tvrdi da je bila prodata u Evropi, gde je imala seks sa moćnim muškarcima, uključujući britanskog princa Endrjua i advokata Alana Deršovica.

Rekla je da su je Maksvelova i Epstejn stalno podsećali koliko su moćni njihovi prijatelji kako joj ne bi palo na pamet da ih izda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar