„Niko iz uprave Grada neće dobiti otkaz zbog svog mišljenja“

Svet 15. nov. 202023:43 > 23:49
Podeli:
Draško Stanivuković Foto: N1/BiH

Kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković koji je večeras proglasio pobedu u trci za gradonačelnika Banjaluke, obratio se javnosti i tom prilikom istakao kako je njegova želja da svaki čovek u Banjaluci ima priliku za posao, te da ljudi iz gradske uprave neće dobiti otkaz zbog svog mišljenja.

„Svaki deo Banjaluke je banjalučki. Moja želja je da pozdravim sve ljude iz gradske uprave, uvek će moći da kažu svoje mišljenje i niko neće dobiti otkaz zbog toga“, rekao je tokom obraćanja na konferenciji za medije.

Dodao je kako je njegova želja da „okupi sve privrednike, da svaki čovek ima priliku za posao, te da svi ostanu u ovom gradu i da mogu da zarade“.

Podsetimo, predsednik SNSD-a Milorad Dodik priznao je večeras poraz u trci za gradonačelnika Banjaluke. Njegov kandidat Igor Radojičić nije obnovio mandat.

Novinar Srpska info Boris Lakić ranije je za naš portal rekao da je Stanivuković proglasio pobedu u Banjaluci, što za neke predstavlja iznenađenje.

„On je je bio jako siguran u pobedu. Izgleda da dolazi do smene vlasti u Banjaluci posle toliko godina vladavine SNSD. Definitivno nije glasačima bilo dovoljno ovo što je predstavio i uradio dosadašnji gradonačelnik Igor Radojčić. Građani nisu zadovoljni načinom na koji se gradi u Banjaluci”, izjavio je Lakić za Nova.rs.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar