Nestala Arnela Smajlović iz Sarajeva, porodica moli za pomoć

Svet 07. jun. 202116:56
Podeli:
Foto:printscreen/facebook/arnela.smajlovic

Policiji je juče prijavljen nestanak 31-godišnje Arnele Smajlović iz Sarajeva, a porodica putem društvenih mreža traži pomoć u pronalasku kako bi se uverili da je na sigurnom.

Pročitajte još:

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su potvrdili da je nestanak prijavljen, međutim kažu da devojka još uvek nije pronađena. U trenutku odlaska od kuće na sebi je imala crnu haljinu, crni mantil i crni nikab te crne patike s belim đonom i crnu torbu sa zlatnim kaišem. Visoka je 175 cm, srednje telesne građe s duguljastim licem, normalnog čela i tamnosmeđih očiju. Navodi se da ima ožiljak ispod levog oka.

Porodica i prijatelji nestale devojke su objavili fotografije muškarca za kojeg tvrde da je nakon njenog nestanka na benzinskoj pumpi u Mokrom platio gorivo njenom karticom. Oni pretpostavljaju da je ovaj muškarac izašao iz automobila sjeničkih registarskih oznaka.

Foto:printscreen/facebook/arnela.smajlovic

Ističu da je Arnela sa sobom ponela lične stvari, ali ne i telefon, zbog čega ne mogu da stupe s njom u kontakt i uvjere se da je otišla svojom voljom, te da je sigurna.

„Tražimo da se samo javi živa i zdrava i da je to učinila čiste duše, svoje volje i savesti. Molim te javi se ako je sve uredu sa tobom, uključeni su sud, policija, granična“, napisali su prijatelji i porodica na društvenim mrežama u nadi da će je pronaći.

Navodno je ovog muškarca, kako tvrdi porodica, upoznala preko interneta.

U slučaju pronalaska ili bilo kakvih informacije koje bi mogle dovesti do pronalaska tražene osobe obavestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona: 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar MUP-a KS na broj telefona 122 ili najbližu policijsku stanicu.

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar