„Nema ruža za tvog oca?“: Megan Mark na udaru kritika zbog odlaska u Teksas

Svet 27. maj. 202216:26
Podeli:
Foto: Tanjug/AP /Jae C. Hong

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, ponovo je na udaru kritika nakon što se pojavila na mestu masakra u Teksasu. Tamo je u masovnoj pucnjavi u jednoj školi poginulo 19 dece i dve učiteljice. Pojedini su napali Megan zašto je došla u Teksas, a nije otišla da poseti oca koji je imao moždani udar.

Markl je primećena u četvrtak kako polaže buket belih ruža na improvizovani spomenik ispred zgrade suda okrura Juvalde, nedaleko od osnovne škole Rob u kojoj se dogodio masakr.

Takođe je svratila do društvenog cetnra Juvalde gde se donira krv. Megan je, prema rečima tamošnjih volontera, donirala hranu.

Foto: Tanjug/AP /Jae C. Hong

"Nije želela da iko zna ko je ona", rekao je jedan od volontera.

Portparol vojvotkinje je rekao da je ona otputovala u Teksas u svojstvu majke, kako bi lično izrazila saučešće i pružila podršku zajednici koja u ovom trenutku preživljava nezamislivu tugu.

Međutim, neki su bili ljuti zbog ovoga što je uradila, jer smatraju da je ovo njen pokušaj da bude u centru pažnje u trenutku velike tragedije.

Takođe su istakli činjenicu da je njen otac Tomas Markl imao moždani udar i da je u bolnici, ali da ona nije otišla da ga poseti.

Foto: Tanjug/AP /Jae C. Hong

"Navikao sam na njene PR trikove, ali ovo me je naljutilo. Svakako, odajte poštu, ali poziranje i objavljivanje u medijima je bolesno", rekao je jedan korisnik na Tviteru.

"Čak od Kalifornije do Teksasa, sa sve kamerom, da bi pozirala na pomenu mrtve dece", tvitovao je jedan korisnik.

"Vaš PR je mračan. Let do Teksasa, ali ne i do tvog tate", napisao je.

PROČITAJTE JOŠ:

"Njen otac je pre nekoliko dana imao veliki moždani udar. Očigledno još nema poziva, poruka ili belih ruža za njega", navodi se u jednom komentaru.

Nije poznato da li je sa Megan doputovao i njen suprug britanski princ Hari, pošto on nije viđen sa njom na mestu spomen obeležja.

U pratnji vojvotkinje je bio šef njenog obezbeđenja Alberto Alvarez, koji je svojevremeno štitio Majkla Džeksona.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Teksasu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Pratite nas na Google News

Komentari

Vaš komentar