Megan Markl: Neću više da ćutim

Svet 04. mar. 202109:56 > 11:44
Podeli:
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

CBS je objavio još jedan deo dugo očekivanog intervjua Opre Vinfri sa Megan Markl i princem Harijem u kojem vojvotkinja za Bakingemsku palatu kaže da ne zna kako bi mogli da očekuju da će nakon svega ona i njen suprug ćutati, prenosi Independent.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kako se osećate povodom toga što će Palata čuti vašu istinu danas?“ pita je Opra.

„Ne znam kako bi mogli da očekuju ​​da ćemo nakon svog ovog vremena i dalje samo ćutati ako postoji aktivna uloga koju ‘Firma’ igra u promovisanju laži o nama“, odgovorila je Megan, koristeći za kraljevsku porodicu nadimak „Firma“, koji navodno potiče od kralja Džordža VI.

„I ako to dolazi sa rizikom gubitka, već je puno izgubljeno“, dodala je Megan.

Inače, Megan je optužena za zlostavljanje osoblja, no portparol nje i princa Harija kaže kako samo žele skrenuti pažnju sa intervjua koji izlazi 7. marta.

Megan je navode nazvala proračunatom kampanjom blaćenja, dok je Bukingemska palata juče najavila istragu oko optužbi, piše Page Six.

U tekstu u Tajmsu se govori o tome kako je vojvotkinja oterala dvoje radnika, jedan je bio „uništen“, a drugi je otišao u suzama. U tekstu se tvrdi da su zaposleni u Kesingtonskoj palati bili „ponižavani“ bezbroj puta, prenosi Independent.

Portparol Megan Markl je istakao da je ovo kampanja koja je veoma uznemirila vojvotkinju zato što je „ona bila meta maltretiranja i veoma je posvećena pružanju podrške onima koji su iskusili bol i traumu“.

Pre nego što je palata najvila da će biti pokrenuta istraga, Megan je istakla da su optužbe protiv nje tu da podriju njen intervju sa Oprom, navodi Gardijan pozivajući se na izvore.

U međuvremenu, britanski tabloid mora Megan da isplati 450 hiljada funti zbog narušavanja privatnosti.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar