Muškarac pao s 9. sprata zgrade, pa pitao prolaznike šta se dešava VIDEO

Svet 09. okt. 202116:59
Podeli:
Foto: Instagram/hudpost

Muškarac (31) koji je pao sa devetog sprata jedne visoke zgrade u Nju Džerzisiju u Džersi Sitiju, sleteo je BMW i čudom je preživeo, kažu zvaničnici i svedok, prenosi Njujork post.

PROČITAJTE JOŠ:

On je pao na krov Beemera 330i parkiranog ispod u ulici Džurnal Skver 26 u sredu u 10.20, a zatim je ustao sa desnom rukom uz bok i pitao je: „Šta se dogodilo?“, rekla je Kristina Smit (21) za Post. Ona je bila očevidac čitavog događaja.

„Čula sam velikim bum i isprva nisam pomislila da je to osoba“, rekla je ona. „Zadnji prozor automobila je upravo pukao, eksplodirao je. Onda je mogao skočio i počeo da vrišti. RUka mu je bila sva iskrivljena“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HudPost (@hudpost)

„Govorio je ‘O moj bože’, bila sam šokirana. Bilo je kao na filmu“, rekla je Smit koja radi u prodaji i šetala je do obližnjeg restorana.

Brzo je pozvala hitnu pomoć i napravila je zapanjujuće fotografije i video zapise o posledicama, uključujući i snimke muškarca koji vrišti od bolova zbog zadobijenih povreda.

Muškarac koji je skočio sa otvorenog prozora sa deveto sprata, prevezen je u bolnicu i bio je kritičnom stanju, rekla je portparolka Džersi Sitija. Taj čovek nije radio u zgradi i nije bilo jasno zašto je tamo, rekli su radnici i svedoci. On je odbio da policiji da ime i nije sarađivao sa njima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar