Milanović: Vedrana Rudan je vulgarno polupismeno piskaralo

Svet 10. feb. 202115:03
Podeli:
Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ADMIR BULJUBASIC/ nr / Goran Kovacic/PIXSELL

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović nastavlja sa svojim napadačkim statusima na Fejsbuku. Naime, danas mu se na meti našla spisateljica Vedrana Rudan, koja je na N1 televiziji, komentarisala njegovu izjavu o zlostavljanju žena i poručila kako bi za Hrvatsku bio spas da Milanović ostane u krevetu i tamo hrče do kraja mandata.

Predsednik Milanović u najnovijem obračunu nije birao reči.

Pročitajte još:

„Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma. Zoran Milanović, predsednik stranke i Vlade koja je Hrvatskoj dala, u to vreme, jedan od tri najavangardnija zakona o registrovanom partnerstvu; Vlade koja je vratila građanima opljačkane rate kredita Vlade koja je pružala aktivnu podršku manjinama i stvarno slabijima“, napisao je Milanović.

Podsetimo, Rudan je u gostovanju poručila da se ne boji da će je Milanović napasti.

“Ja sam niko, obična građanka sam, iza mene ne stoji horda sledbenika, osim mojih čitatalaca. U ratu, u fizičkom bih ja tu već dobila svoje, ali u verbalnom on šanse nema jer mu je vokabular siromašan, opterećen kojekakvim latinskim citatima. On je čovek izvan sveta, on lupeta šta mu prvo padne na pamet i misli da je jako šarmantan. Volela bih da ima bar elementarne pristojnosti”, zaključila je Rudan na N1 televiziji.

Milanovićeva izjava kako nisu sve žrtve seksualnog zlostavljanja jednake i iste izazvala je buru reakcija u javnosti, a predsednik se s kritičarima počeo obračunavati na Fejsbuku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar