Megan u ratu sa Čarlsom: Ko se raspitivao o boji kože malog Arčija

Svet 29. nov. 202110:56
Podeli:
Megan Markl i princ Čarls
Megan Markl i princ Čarls Foto: EPA-EFE/JASON SZENES/DEAN LEWINS

Kancelarija princa Čarlsa konačno je odgovorila na optužbe koje je u javnost iznela Megan Markl. Ona je u intervjuu sa Oprom Vinfri rekla da postoje članovi kraljevske porodice koji su bili zabrinuti da će njen sin Arči biti tamnije puti. Iako Megan nije želela da otkrije o kome je reč, od tog momenta insinuacijama nije bilo kraja. Njene navode sada je potvrdio i novinar Kristofer Andersen, dok princ Čarls tvrdi da oni nisu istiniti.

Novinar i pisac Kristofer Andersen, bivši urednik časopisa „People“ napisao je nedano knjigu u kojoj otkriva nove detalje raskola u kraljevskoj porodici.

U knjizi „Brothers and Wifes“, Andersen piše da je princ Čarls rekao svojoj supruzi Kamili da se pita kako će dečak (sin Megan Markl i princa Harija prim.aut.) izgledati.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Markl Foto:AIex Todd / Avalon / Avalon / Profimedia

Kamila je navodno odgovorila – „Pa deca če biti prelepa, sigurna sam“, na šta je Čarls insistirao na pitanju o boji kože dece princa Harija i Megan.

Privatna kancelarija princa od Velsa odbacila je kao „fikciju“ tvrdnje da je princ Čarls bio član porodice koji je spekulisao o boji kože buduće dece vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

„Ovo je fikcija i nije vredno daljeg komentara“, navodi se u saopštenju kancelarije princa Čarlsa.

POGLEDAJTE JOŠ:

Hari i Megan prethodno su optužili člana kraljevske porodice za rasizam. Oni su istakli da se ne radi o kraljici Elzabeti i princu Filipu, ali da postoji neko unutar porodice ko se raspitivao o boji kože njihovog nerođenog sina.

Upitana da li je postojala zabrinutost da će njeno dete biti „previše smeđe“ i da bi to bio problem, vojvotkinja nije želela direktno da odgovori.

„Ako je to vaša pretpostavka, onda je sigurno tako“, rekla je Megan Opri Vinfri. Insistiranje voditeljke nije urodilo plodom, jer je Megan smatrala da bi otkrivanje imena člana kraljevske porodice koji je rasista, bilo štetno za njega samog.

BONUS VIDEO Hari i Megan u Njujorku

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar