Mediji bruje o tome koja Putinova ćerka je primila vakcinu

Svet 13. avg. 202022:46 > 22:48
Podeli:
Foto: Nevar inc. east2west news East2West News Profimedia/Printscreen/Youtube/Rossia

Vest o ruskoj vakcini protiv koronavirusa koju je objavio ruski lider Vladimir Putin, istakavši da je vakcinu primila i njegova kćerka, brzo je obišla svet, a mediji sada spekulišu o tome koja je njegova kćerka vakcinisana.

Putin imena svoje dece nikada nije izrekao u javnosti i nikada ne komentariše svoj privatni život. U jednom intervjuu je rekao da ne želi da mu deca odrastaju pred kamerama i da želi da rastu kao normalni ljudi. Ipak, nešto je i poznato o njegovoj deci.

Zna se da ima dve kćeri, Katerinu i Mariju iz braka s Ljudmilom, od koje se 2013. razveo. Kako prenosi RTL, neki izvori navode da bi „vakcinisana kćerka“ mogla biti Marija.

Marija Voroncova je Putinova starija kćerka, rođena 1985. godine u Lenjingradu, sadašnjem Sankt Peterburgu. Bavi se pedijatrijskom endokrinologijom i udata je za holandskog biznismana Jorita Fasena.

Marija je nedavno dala intervju o zdravstvenoj ustanovi Nomeko, najvećem privatnom investicionim projektom koji istražuje savremene metoda lečenja raka. Tada je rekla da je suvlasnica te ustanove, koja prema navodima News.com.au, vredi 913 miliona dolara.

Katerina Tihonovna je druga Putinova kćerka, stara 33 godine. Bavi se akrobatskim plesom i radom na moskovskom Univerzitetu. Udala se 2013. za ruskog milijardera Kirila Šamalova, ali su se rastali 2018. Zvanično nikada nisu objavljene fotografije Putinovih kćeri, prenosi Danas.hr.

Komentari

Vaš komentar