Masovna tuča u zagrebačkoj bolnici, među povređenima i devojka

Svet 24. okt. 202112:18 > 12:45
Podeli:
Hrvatska, hitna pomoć
Foto: Shutterstock/Antonio Batinic

U Kliničko bolničkom centru Zagreb sinoć je izbila masovna tuča između grupe mladića. Rezultat sukoba je hospitalizacija dvojice muškarca, dok je jedna devojka zadobila lakše povrede. Jedan je zbrinut na traumatologiji, a drugi na maksilofacijalnoj hirurgiji.

Pročitajte još:

„Jedan od njih ima teške povrede glave, a drugom je stradao grudni koš. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na lečenju’, rekao je za Jutarnji list direktor KBC-a Zagreb, prof.dr. Ante Ćorušić.

Prema nezvaničnim informacijama, počinitelji su uhapšeni.

Navodno je do konflikta došlo u jednom zagrebačkom prigradskom naselju. Tada je teže povređen jedan od aktera tuče, pa su ga prijatelji prevezli u bolnicu. No, za njima su krenuli i oni s kojima su se sukobili i pratili ih do bolnice.

Povređenog prijatelja su smestili u bolnicu i uputili se ka automobilu, navodno berlinskih registracija, ali su ih ispred hitnog prijema sustigli i napali oni koji su ih pratili.

Tada je teško povređen i drugi muškarac. Potom su u ušli u prostorije bolnice i ponovo napali momka koga su prijatelji dovezli u bolnicu.

Intervenisalo je bolničko obezbeđenje koje je pozvalo policiju koja je sve do ranih jutarnjih sati radila uviđaj. Navodno, niko drugi od pacijenata i osoblja nije napadnut niti je oštećen bolnički inventar.

Zagrebačka policija objavila je da je utvrdila da su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca starih 24 i 25 godina nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

„Potom su došli do vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca su teško povređena, dok je 23-godišnjakinja zadobila lakše povrede“, rekli su iz zagrebačke policije napominjući da će se uviđaj obaviti danas i da je u toku kriminalističko istraživanje.

BONUS VIDEO: Okršaj navijača Karoline i Minesote na stadionu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar