Mask preko Tvitera pozvao Putina i odmah dobio odgovor

Svet 16. feb. 202111:01 > 12:00
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL,EPA/ULISES RUIZ BASURTO

Bila bi mi velika čast da razgovaram sa vama, poručio je na ruskom, preko Tvitera, najbogatiji čovek ruskom predsedniku.

Pročitajte još:

Vlasnik Tesle i SpejsEksa Ilon Mask pozvao je Vladimira Putina na razgovor preko audio društvene mreže Klabhaus (Clubhouse).

Mask je na Tviteru pozvao ruskog predsednika da mu se pridruži na platformi koja omogućava korisnicima da uživo komuniciraju o različitim temama.

Mask je, tagujuči zvanični predsednički Tviter nalog, naveo: „Da li biste mi se pridružili u razgovoru u Klabhausu?“ i onda, na ruskom dodao: „Bila bi mi veika čast da razgovaram sa vama.“

Nije morao dugo da čeka na odgovor iz Moskve. Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov rekao je zainteresiranim novinarima kako je predlog, sam po sebi, veoma zanimljiv.

Generalno gledano, ovo je, naravno, veoma zanimljiv prijedlog, ali moramo videti što on tačno znači, što se predlaže… Prvo moramo da proverimo a onda ćemo reagovati, rekao je Peskov a prenosi Zimo.

Mask je jedan od najvatrenijih zagovornika nove lajv podkasting aplikacije. Prošlog meseca je sa izvršnim direktorom Robinhuda Vladimirom Tenevom preko Klabhausa raspravljao o fenomenu Gejmstopa. Klabhaus mnogi sada smatraju velikim rivalom gigantima poput Instagrama i Snepčeta, naročito nakon što je aplikacija privukla poznate ličnosti poput Opre Vinfri ili Marka Cukerberga.

Klabhaus je dostupan samo korisnicima ajfona zbog čega se našao na meti kritika onih kojima se ne dopada njihova politika pristupa na poziv. No, zahvaljujući vatrenoj podršci Maska, može se očekivati da će ova aplikacija postati još popularnija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar