Mandić podneo ostavku na poslaničku funkciju

Svet 15. jun. 202012:20 > 12:24
Podeli:
Andrija Mandić Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić podneo je danas ostavku na tu funkciju, a umesto njega će doći Radoš Zečević.

Mandić je u saopštenju za medije izjavio da neće biti u mogućnosti da bude prisutan i da učestvuje u radu Skupštine Crne Gore kada se bude raspravljalo o izboru VDT-a, kao i o nekim važnim temama.

„Ne moram ni pominjati koliko je izbor VDT-a važna tema za DF, koji se godinama neprestano nalazi na meti korumpiranog sudstva i tužilaštva. Zato ću podneti ostavku na mesto poslanika u Skupštini Crne Gore, sa namerom da omogućim da na moje mesto što pre dođe sledeći poslanik sa naše liste – predsednik Opštinskog odbora Nove srpske Demokratije u Podgorici, diplomirani pravnik Radoš Zečević, kako bi klub DF-a radio u punom kapacitetu“, kazao je Mandić.

Pročitajte još:

On je naveo da je proteklom periodu saopštio sve što je za skupštinskom govornicom imao da kaže, a na teme koje su donosile sednice.

Mandić je u petak prebačen helikopterom iz Trebinja na VMA u Beogradu, gde je odmah i operisan zbog problema sa žučnom kesom.

Mandiću je u Trebinju pozlilo nakon što mu crnogorski graničari nisu dozvolili da uđe u zemlju sa sestrićem Danilom, jer su dolazili iz Srbije.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar