Majku ubijene dece u teškom psihičkom stanju dovezli u dubrovačku bolnicu

Svet 25. sep. 202112:03
Podeli:
Opšta bolnica u Dubrovniku Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

U Opštu bolnicu Dubrovnik oko devet sati ujutro kolima hitne pomoći dovezena je, u pratnji partnera, majka ubijene dece, četvorogodišnjeg dečaka i sedmogodišnjih blizanaca, dečaka i devojčice, koje je u potkrovlju vile na području zagrebačkih Mlinova u noći između petka i subote usmrtio njihov otac Harald Kopitz (56).

Pročitajte još:

Kako prenosi Jutarnji list, ona je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć.

Nakon što su je lekari stabilizovali ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona navodno odlučila da ode u Neum iz koga je rodom i u kome je ovih dana boravila.

Lekari kažu kako njeno stanje nije zahtevalo prisilnu hospitalizaciju.

Podsetimo, nakon što je pronađen u stanu gde je najverojatnije ubio svoje troje dece pokušao je da se ubije otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na lečenje u bolnicu Sestara Milosrdnica u Zagrebu.

Nije poznato ko je prijavio policiji da se nešto dogodilo u stanu trospratne urbane vile sa potkrovljem, ali su policija i hitna pomoć brzo stigli na lice mesta.

U spavaćoj sobi pronašli su mrtvo telo četvorogodišnjeg deteta na krevetu, a blizance, dečaka i devojčicu, u dnevnoj sobi u kojoj su se nalazile i njihove igračke sa kojima su se igrali prethodne večeri.

BONUS VIDEO: Otac zadavio troje dece i pokušao da presudi sebi: Nezapamćen zločin u Zagrebu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar