Krivokapić: Vanredni izbori sada nikome ne odgovaraju

Svet 12. jul. 202120:45 > 20:46
Podeli:
Zdravko Krivokapić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da vanredni parlamentarni izbori u ovom trenutku ne bi odgovarali nijednoj političkoj strukturi i dodao da izborno zakonodavstvo ne postoji, zbog čega u ovom trenutku svi gube energiju, a ništa se novo neće desiti na političkoj sceni ukoliko izbora bude bilo.

POGLEDAJTE JOŠ:

Krivokapić je za Radio-televiziju Crne Gore, komentarišući brojne kritike na račun vlasti iz dela vladajuće koalicije, poručio da bi voleo da se u parlamentu pokrene preispitivanje poverenja vladi.

Uz ocenu da su izbori „najbolja mera i rešeto“ za odnose na političkoj sceni, on je rekao da oni koji kritikuju znaju da „nema buduće Vlade bez koalicija“ i da znaju da bi izlaznost na vanrednim izborima bila manja nego 30. avgusta 2020. godine.

„Znaju da je narod dao poverenje da ovo traje četiri godine, da bi tada mogli da izađemo bez premise siguran glas, i to je ono zbog čega verujem da se ne mogu desiti tako brzo izbori“, rekao je Krivokapić i dodao da „smo skonli svim mogućim iznenađenjima, zbog čega ne isključuje ni tu varijantu“.

BONUS VIDEO Prirodne lepote Crne Gore koje oduzimaju dah

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar