Krivokapić poručio: Politička scena dobila je nove igrače

Svet 18. mar. 202109:46
Podeli:
Zdravko Krivokapić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da u Srbiji nije bio jer ga niko nije zvao, ali, ukoliko se promeni odluka, sa zadovoljstvom će doći u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srbija je za Crnu Goru više od geografije. Nas veže nešto što nijedna vlast, ma sa koje strane dolazila, ne može pokidati. Pa kada DPS nije uspeo sa 30 godina ubeđivanja da je Srbija Crnoj Gori isto što i bilo koja druga država, neće moći niko“, rekao je Krivokapić za novi broj nedeljnika Vreme.

Kako je naveo, „naš narod je povezan toliko i tako da im politika i nije preterano potrebna“, dodajući da je on za to da „sledimo potrebe svog naroda“.

On je rekao da su izbori u Nikšiću pokazali da se u Crnoj Gori završio period dvopartijske političke igre, koju su svih godina unazad vodili DPS i DF“.

„Politička scena dobila je nove političke igrače, što je sigurno dobro za demokratiju u našoj zemlji“, naglasio je Krivokapić.

Prema njegovim rečima, „rezultat koalicije okupljene oko DPS-a, partije aktuelnog predsednika Crne Gore, pokazuje da osipanje DPS-a nije ni jednostavan ni lagan proces, mada u tom rezulatatu vidim i neke druge činjenice“.

„Mešanje u izbore u Nikšiću sa strane je revoltiralo određen broj birača, koji je, tako razmišljajući, prirodno dao glas DPS-u. Nikšićani su vrlo ponosan narod, i to je nekima očigledno promaklo“, naglasio je Krivokapić.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar