Kolinda neprepoznatljiva: Bivša predsednica Hrvatske se prepolovila FOTO

Svet 26. nov. 202115:37 > 15:46
Podeli:
Kolinda Grabar Kitarovic
Kolinda Grabar Kitarović Foto:Greek photonews / Alamy / Alamy / Profimedia

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u poslednje vreme nema naviku da često objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama. Ipak, nedavno je objavila jednu na Fejsbuku i oduševila je svoje pratioce.

PROČITAJTE JOŠ:

Kolinda se slikala u Kanadi, gde je učestovala na Međunarodnom sigurnosnom forumu, a svi su odmah primetili njenu vitku liniju, prenosi Dnevnik.hr.

„Na Međunarodnom sigurnosnom forumu u Halifaksu više od 300 lidera i stručnjaka u području odbrane i sigurnosti, uključujući visoke državne, međunarodne i vojne zvaničnike, kreatore politika i javnog mnjenja, predstavnike akademske zajednice i industrije, raspravljalo je o fluidnom međunarodnom okruženju u cilju predviđanja i analize, te prilagođavanja i delovanja u suočavanju sa hitnim globalnim bezbednosnim izazovima i pretnjama. Lepo je bilo opet biti u Kanadi“, napisala je Kolinda u objavi.

Kako pišu hrvatski mediji, Kolinda je od 2018. godine počela da praktikuje liposukcijsku dijetu čiji je autor bosanskohercegovački nutricionista Kenan Mandra.

Prema njegovim uputama, režim prehrane temelji se na konzumaciji prirodnih masti i eliminaciji ugljenih hidrata iz prehrane, a tokom dijete se preporučuje i izbegavanje polugotovih, prepakovanih i rafiniranih proizvoda, što je njoj, očigledno, itekako pošlo za rukom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar