Kineskinja džogerom nalupala šefa zbog nepristojnih ponuda

Svet 18. apr. 202109:48 > 10:15
Podeli:
Foto: Youtube/SssLifeNxtlvl

Kineska državna službenica udarila je šefa u lice džogerom, gađala ga knjigama i zalila vodom jer ju je, navodno, uznemiravao i slao neprikladne poruke.

Pročitajte još:

Na snimku koji je postao viralan, vidi se žena, identifikovana samo kao Žu, kako uleće u kancelariju svog šefa Vanga, tri puta ga udara džogerom po glavi, pravi kratku pauzu kako bi se izdrala na njega, a onda ponovo nastavlja da ga bije.

Sve vreme, Vang koji je zameniki direktora odeljenja za sprečavanje siromaštva u provinciji Heilongdžijant, jedva da se pomerio, prenose kineski mediji.

Njen šef je navodno pokušao da se opravda rekavši joj da su poruke bile šala, ali ga je Žu, koja ga je u međuvremenu i više puta udarila direktno u lice metlom, optužila za napad i ponovo izudarala džogerom.

Nezadovoljna tom kaznom, Žu mu je potom razbila ram sa fotografijom o glavu, a potom ga zasula knjigama i na kraju vodom. Sve vreme je njen šef ostao mirno da sedi za stolom.

Žu je rekla da joj je menadžer tri puta poslao neprikladne poruke i da ga je prijavila policiji.

Istraga je utvrdila da Vang ima „probleme sa životnom disciplinom“ zbog čega je dobio otkaz, prenosi Independent. Za Žu se navodi da pati od mentalnih problema zbog čega nije disciplinovana.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar