Haos u Nikšiću: Službeno vozilo gazilo ljude VIDEO

Svet 08. apr. 202111:27 > 12:08
Podeli:
nikšić crna gora, protest
Foto: Printscreen/Twitter/Jodža FCKJ

Na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci koji su zabeleženi danas na putu Nikšić-Podgorica u Crnoj Gori.

PROČITAJTE JOŠ:

„Upravo je u Nikšiću naočigled dvadesetak policajaca autom pregažen čovek koji je bio među Crnogorcima. Policija nije ništa uradila da vozača zaustavi niti je čoveku pružila pomoć“, stoji u objavi na Tviteru.

Nakon toga su brojni korisnici društvenih mreža krenuli da dele snimke sa lica mesta koji su i više nego dramatični.

Na snimku se vidi kako je grupa građana opkolila navodno službeno vozilo. Ono se nije zaustavilo već je nastavilo dalje i protom oborilo nekoliko osoba.

Na Tviteru se pojavila i tabela sa tablicama službenih automobila crnogorskih vlasti, kako bi korisnici mogli da vide kome pripada vozilo koje je izazvalo incident.

Ovi događaji su se desili uoči zakazanog skupa ispred zgrade Vlade u 11 časova. Taj skup se organizuje povodom izmene Odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom i izmene Zakona o registru prebivališta i boravišta.

Najavljen je dolazak građana i iz drugih crnogorskih gradova iako je zabranjen međugradski saobraćaj. Policija je blokirala put Nikšić – Podgorica. Policija ne dozvoljava prolaz građanima koji su se uputli ka Podgorici, bez valjanih papira, prenose Vijesti.me.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar