Husović: Tri osvojena mandata potvrda ispravne politike BS

Svet 31. avg. 202001:06
Podeli:
Rafet Husovic
Rafet Husović Foto:Screenshot/Youtube/RTR - Radio televizija Rožaje

Predsednik Bošnjačke stranke Rafet Husović zahvalio se večeras biračima koji su podržali izbornu listu „Bošnjačka stranka – Ispravno – Rafet Husović“.

„Prema preliminarnim podacima, naša stranka je osvojila tri poslanička mandata, i ostvarila najbolji izborni rezultat od osnivanja. Drago mi je da su građani prepoznali ispravnost naše politike i što su nam ukazali povjerenje. Želim da se zahvalim svim našim aktivistima i simpatizerima, koji su izneli ovu kampanju i koji su nesebičnim zalaganje doprineli ovakvom rezultatu“, kazao je Husović.

Husović je poručio da će Bošnjačka stranka nastaviti da vodi politiku koja je „u skladu sa pravcem koji smo od osnivanja zacrtali“

„A to su srazmjerna zastupljenost bošnjačkog naroda u državnim institucijama, politika ravnomjernog regionalnog razvoja, a sve u cilju poboljšanja životnog standarda svih građana Crne Gore. Očekujem da će se nastaviti evropski put Crne Gore kao građanske i multietničke zajednice i da će ta politika nastaviti da bude dominatna državna politika i u narednom periodu”, poručio je Husović.

Komentari

Vaš komentar