Index protiv HDZ: Nalepnice i majice “STOP HDZ”

Svet 25. Feb. 202112:10
Share:
Foto: shop.index.hr

Hrvatski portal Index nastavio je svoju kampanju protiv Hrvatske demokratske zajednice (HDZ). Posle upitnika "da li ste čovjek ili član HDZ" koji je uzburkao javnost, sada su se bavili na štampanje nalepnica kojima se zabranjuje ulaz HDZovcima.

Pročitajte još:

“Pun vam je k organiziranog kriminala, ćutanja i nesuprotstavljanja korumpiranom režimu? Pokažite građansku hrabrost, podržite riječki kafić koji HDZ-ovce smatra nepoželjnima i izrazite svoje mišljenje o korupciji, sudski dokazanom lopovluku, uhlebljivanju i višedecenijskom uništavanju Hrvatske od strane osuđene zločinačke organizacije, HDZ-a”, poručuju iz Indexa.hr.

Foto: shop.index.hr

Popularni novinski portal nudi nalepnice po ceni od 10 kuna koje “ako imate građanske hrabrosti i ako vam je dosta ćutanja, možete da zalepite na svoj objekt, automobil ili lopovima na čelo”. U ponudi su i majice “STOP HDZ” koje koštaju 50 kuna.

Foto: shop.index.hr

“Ili lepo recite: istina, pljačkaju nas. Istina, ne daju nam raditi dok sami organizuju partijske skupove, drže zazive molitve i crkve drže otvorenima. Ali naprosto smo prevelike kukavice da ikad išta preduzmemo. Bojimo se zameriti ikome, prodaćemo se za dve kave više i molimo HDZ da nas pljačka i dalje. Fair enough, samo da svi znamo na čemu smo i da posle ne krivite nikog osim sebe”, navode iz Indexa.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Your comment