Gde Srbin može da parkira u Splitu? Odgovori su sjajni

Svet 13. jul. 202109:51 > 09:5811 komentara
Podeli:
Foto: EPA/MAURITZ ANTIN

Pitanje koje je jedan Novosađanin postavio u grupi za putovanja privuklo je puno pažnje, a odgovori bi mogli da vas iznenade.

PROČITAJTE JOŠ:

„Gde mogu da bezbedno parkiram i ostavim 7 dana auto u Splitu? (dolazim iz Srbije i tablice su srpske). Možda neka garaža zatvorenog tipa sa kamerama ili obezbeđenjem ili tako nešto… ili dajte neke još predloge gde i kako da to rešim…. Hvala unapred“, raspitivao se u grupi Putoholičarski savetnik za jeftina i ugodona putovanja, prenosi Index.hr.

Članovi grupe su mu se brzo javili sa predlozima mesta, a neki su mu savetovali da jednostavno u automobil stavi Hajdukov šal ili nešto slično. Bilo je i ljudi koji su mu ponudili da parkira u njihovom dvorištu.

„Pozdrav, ako do sada nisi pronašao mesto za parkiranje, imam kuću blizu City Centra One i možeš ostaviti auto kod mene u dvoru, ima dovoljno mesta“, „I ja živim u Splitu i imam mnogo prijatelja koji su dolazili iz Srbije nikada nije bilo problema, ako želite evo pred moju kuću može, lično ću se pobrinuti za nadzor ako treba al mislim da neće biti potrebe, WELCOME“, „Živim u mestu koje je 30km od Splita. Ako želite možete kod nas ostaviti svoj auto na čuvanje u garaži. Primamo i životinje jer se radi o selu“, bile su neke od ponuda.

U komentarima se javio i Krešimir Sučević Međeral, lovac iz Potere, koji mu je savetovao da auto pokrije ceradom pa će ga tako moći parkirati bilo gde.

„Ja ne znam zašto se svi prave grbavi. Jasno je da su šanse da se njegovom autu nešto dogodi male, ali postoje. A mislim da niko ne želi na povratku sa odmora doživeti situaciju da ugleda auto kojem pre povratka u Srbiju mora krpati gume, kupovati retrovizor, sanirati lim ili boktepitaj šta još“, dodao je u komentarima.

Bonus video: Delta soj se širi Grčkom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar