(FOTO) Sve teorije o tajnoj Trampovoj poruci Bajdenu

Svet 21. jan. 202115:12 > 15:28
Podeli:
Džo Bajden Foto: REUTERS/Tom Brenner, Twitter

"Velikodušno" pismo koje je bivši predsednik SAD Donald Tramp ostavio svom nasledniku, Džou Bajdenu izazvalo je veliko interesovanje javnosti, naročito jer se Tramp nije pojavio na inauguraciji predsednika, tvrdeći do poslednjeg trenutka da je pokraden na izborima.

Pročitajte još:

Misteriozna poruka koja je Bajdena sačekala u Beloj kući izazvala je i gomilu „mimova“ po društvenim mrežama, ali se jedan medij i „upecao“.

Bajden nije želeo da otkrije šta mu je Tramp napisao. “Predsednik je napisao veoma velikodušno pismo. Budući da je bilo privatno, neću pričati o tome, dok prvo ne razgovaram sa njim”, rekao je Bajden novinarima.

Posle višemesečne halabuke i optužbi za izbornu prevaru, mnogi su se našalili i naveli da je Tramp poručio Bajdenu „Džo, znaš da sam pobedio“.

Na žalost, Indijski državni radio nije shvatio šalu i objavio je kao činjenicu lažno pismo koje je već uveliko kružilo po mrežama.

Neki su verovali da je Bajden dobio interesantan suvenir od Trampa, kamen porukom: „Sisaj ovo“.

Neki su pak mislili da je ipak bio dovoljno uviđajan da upozori naslednika na potencijalnu opasnost od trovanja: „Mrtva golubica, nemoj je pojesti“.

Tu je bilo i poruka gde su se korisnici šalili na račun Trampovih čestih pravopisnih grešaka u tvitovima.

Ali i njegovog detinjastog ponašanja:

A tu se našla i molba za pomilovanje:

Bilo je i onih koji su mislili da je Bajdena sačekalo ovo:

Ostavljanje poruke budućem šefu američke administracije je tradicija između predsednika koji se smenjuju na toj funkciji od Ronalda Regana i sadržaj poruke javnost verovatno nikada neće saznati.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar