FlyBosnia dobija novi avion, prvi letovi – do Antalije

Svet 21. feb. 202123:18
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Noel Philips

Bosanskohercegovačka aviokompanija FlyBosnia uskoro dobija novi avion Airbus 320 iz kompanije Onur Air, nakon čega planiraju da uspostave letove za Antaliju. FlyBosnia od leta takođe planira da uspostavi čarter letove za turiste iz Saudijske Arabije i Kuvajta koji posećuju Bosnu i Hercegovinu.

Avion koji FlyBosnia očekuje od početka ove godina, skoro je spreman i trenutno se farba u boje kompanije, piše EX-YU Aviation News.

Oni su ranije razgovarali sa direktorom u ovoj aviokompaniji koji je rekao da očekuju četiri nova aviona, od čega bi dva trebalo da stignu do aprila, a druga dva u četvrtom kvartalu 2021. godine.

FlyBosnia još uvek nema nijednu dostupnu adresu za rezervaciju leta, ali je ranije rečeno da će se letovi uspostaviti čim stignu novi avioni. Takođe se planiraju letovi za Španiju i Italiju, a u letnoj sezoni će, u ime turističke agencije Centrotrans Tours, uspostaviti čarter  letove do Antalije.

U novembru prošle godine Međunarodni aerodrom Sarajevo je raskinuo ugovor sa FlyBosnia nakon što aviokompanija nije podmirila dugove. Najverovatnije je pitanje duga rešeno, a FlyBosnia od leta planira da uspostavi čarter letove za turiste iz Saudijske Arabije i Kuvajta koji posećuju Bosnu i Hercegovinu.

 

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar