„Dvoje male dece ostalo je bez oca“: Identifikovana prva žrtva požaru u Tetovu

Svet 09. sep. 202115:37 > 15:46
Podeli:
Makedonija, Tetovo, Kovid bolnica, požar, nesreća, izgorela kovid bolnica
Foto: TANJUG/AP Photo/Visar Kryeziu

Muškarac (38) iz Tetova tragično je izgubio u požaru koji je sinoć zahvatio kovid bolnicu u Tetovu, gde je proveo nekoliko godina u borbi sa koronavirusom.

POGLEDAJTE JOŠ:

Njegov otac je potpuno slomljen i nije smogao snage da govori za lokalne medije. Za TV Klan kratko je rekao da je sada dvoje male dece ostalo bez oca, a on bez sina jedinca.

Veliki požar izbio je sinoć u kovid bolnici u Tetovu, nakon što je eksplodirala boca sa kiseonikom. Vatrogasne ekipe su provele nekoliko sati u gašenju požara, ali građevini nije bilo spasa.

Da tragedija bude veća, 14 ljudi je poginulo, među kojima je i otac dvoje maloletne dece. Ovo nije jedina potresna priča koja je stigla iz Tetova. Jedan mladić je prethodno ispričao kako je uspeo da spasi bolesnog oca iz bolnice u požaru, ali nije stigao na vreme do majke.

Očekuje se da će broj žrtava biti veći nakon što vatrogasci očiste ruševine privremene bolnice. Istraga o požaru je u toku, a nepravilnosti su pratile proces izgradnje ovog objekta. Konačni rezultati biće saopšteni uskoro, najavio je premijer Zoran Zaev i izrazio saučešće porodicama žrtava.

BONUS VIDEO Požar u Tetovu 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar