Dritanovo slavlje: Ko bi rek’o čuda da se dese da Miljacka DPS odnese VIDEO

Svet 27. dec 202116:13 > 16:18
Podeli:

Potpredsednik crnogorske vlade i lider GP URA Dritan Abazović našao se nedavno u provodu u kafani, gde je zapevao poznatu numeru Halida Bešlića, ali sa nešto izmenjenim tekstom.

Abazović je uživao u muzici uživo, a jedan od hitova koji je odzvanjao te večeri bila je „Miljacka“ Halida Bešlića. Dobro poznata numera omiljena je mnogima na ovim prostorima, ali se to veče začula u malo drugačijoj varijanti.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Ko bi rek’o čuda da se dese da Miljacka DPS odnese“, orilo se iz lokala, u kojem je glavni gost bio upravo Abazović.

Tako je poslata još jedna poruka Demokratskoj partiji socijalista, čiji je lider crnogorski predsednik Milo Đukanović. On je na parlamentarnim izborima u avgustu prošle godine izgubio vlast nakon 30 godina, a Abazović i njegov GP URA su činioci trenutne parlamentarne većine.

Iako se u poslednje vreme sve češće pominje rekonstrukcija vlade koju predvodi Zdravko Krivokapić, čak i izglasavanje nepoverenja u skupštini, Abazović je ostao pri stavu da takvi postupci trenutno nisu potrebni Crnoj Gori.

Svoje mišljenje još jednom je iskazao pesmom, koja je, ako ništa drugo, pokazala Đukanoviću i čelnicima DPS-a kako stvari stoje.

BONUS VIDEO Abazović: Svaki učenik na Barutani od danas ima svoje drvo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar