DPS pozvao svoje pristalice na skup 6. septembra

Svet 01. sep. 202013:49 > 14:0616 komentara
Podeli:
Poziv Crna Gora te zove, nemas izgovor
Foto: Dps

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je svoje pristalice na skup koji je planiran 6. septembra na Trgu nezavisnosti u Podgorici.

Pročitaj i:

U objavama na zvaničnim stranicama partije na društvenim mrežama se poziv prati porukama „nema izgovora“, „pokažimo da nas ima mnogo“ i „Crna Gora prije svega“. Ista poruka je i podeljena i na viber zajednici DPS-a, prenose Vijesti.

Pre nego što je DPS zvanično poslao poziv na taj skup, na društvenim mrežama su se širili informacije o planiranom okupljanju uz zapaljive prateće poruke.

Javna okupljanja su merama Nacionalnog koordinacionog tela ograničena na 40 osoba na javnom prostoru, a kada je u pitanju politički skup – na 100 osoba na otvorenom javnom prostoru, uz obavezu poštovanja fizičke distance od najmanje dva metra između lica, nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku odgovarajućim dezinfekcionim sredstvom.

? Nema izgovora!? Pokažimo da nas ima mnogo! ?? CRNA GORA PRIJE SVEGA ??

Posted by Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore on Уторак, 01. септембар 2020.

Pročitaj i:

Te mere su se masovno kršile proteklih nedelja na proslavama izbornog rezultata opozicije, na takozvanim auto-litijama i takozvanim anti-litijama.

Prethodne sedmice  policija je blokirala ulaz u Podgoricu, kazavši  organizovani dolasci građana  sprečeni u cilju sprečavanja širenja koronavirusa u skladu sa merama i naredbama Ministarstva zdravlja.

Sinoć su lideri opozicionih koalicionih lista pozvali građane da ne izlaze na ulice da bi se sprečili incidenti i poručili da svako ko to radi, radi protiv njihove pobede.

Demokratska partija socijalista prethodno nije odgovorila na pitanja „Vijesti“ da li će pozvati pristalice da isto urade, da li će pozvati na smirivanje tenzija.

Komentari

Vaš komentar