Đukanović: Ako želite dobro svojoj porodici, glasajte za DPS

Svet 05. maj. 202123:46
Podeli:
Milo Đukanović Foto:EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da su dolaskom nove vlasti na državnom nivou građani videli alternativu politici DPS, te da je svakim danom, sve većem broju građana, "jasno da ako žele da na izborima glasaju za svoje dobro i dobro svoje porodice", treba da podrže Demokratsku partiju socijalista i njene koalicione partnere.

POGLEDAJTE JOŠ:

Đukanović je danas govorio na završnoj tribini Evropskog tima za Herceg Novi.

Kako se navodi u saopštenju Evropskog tima za Herceg Novi, Đukanović je rekao da niko ne može da ospori „najmanje tri dostignuta strateška cilja u pravcu ostvarivanja nacionalnih interesa“.

„To su: obnova nezavisnosti i povratak nacionalnog i državnog dostojanstva, uspostavljanje održive ekonomija čime smo se oslobodili mentaliteta dotirane države i očuvanje Crne Gore kao građanskog društva“, navodi se u saoopštenju.

Đukanović je rekao i da je tokom čitavog tog vremena „Herceg Novi bio visoko na mapi interesovanja državne politike koju je predvodila Demokratska partija socijalista“.

„Zbog toga je od suštinske važnosti da dođe do promjena ne samo u Herceg Novom, već i na nivou državne politike. Zato se 9. maja ne glasa samo za razvoj za evropski put razvoja, već se i glasa protiv politike koja zatire Crnu Goru, protiv politike u kojoj velikosrpski nacionalizam preti da proguta građanski karakter naše države, protiv kleronacionalizma koji ima ambiciju da od Crne Gore stvori srednjevekovnu teokratsku državu“, kazao je Đukanović, prenose „Vijesti„.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar