Kokain i kevtanje: 10 bisera iz okršaja Bajdena i Trampa

Svet 30. sep. 202009:30 > 09:48
Podeli:
Džo Bajden, Donald Tramp
Foto: EPA/EFE

Američki predsednik Donald Tramp i predsednički kandidat demokrata Džo Bajden suočili su se prvi put na predsedničkoj debati u Ohaju. Debata, prva od tri, bila je totalni haos i razmena uvreda.

Pročitajte još:

„Praud bojsi – odstupite“

Moderator debate, novinar Foks Njuza Kris Volas zatražio je od Trampa da osudi bele desničare i milicije. „Naravno, spreman sam to da uradim“, rekao mu je Tramp. „Onda uradite“, rekao mu je Valas dok je Bajden doviknuo sa svog podijuma „uradi to, reci“. Tramp je onda zatražio ime a Bajden mu je poručio „Praud bojsi“.

Praud bojsi – odstupite“ Ali, kažem vam, jednog dana ćemo morati nešto da uradimo sa antifom (antifašističkim pokretom) i levicom“, dodao je Tramp.

„Začepi, čoveče“

Hoćeš li začepiti, čoveče„, rekao je iznervirani Bajden nakon što ga je Tramp konstantno prekidao tokom debate o Vrhovnom sudu. Dok je Tramp „poklapao“ Krisa Volasa, Bajden je dodao: „Nastavi da kevćeš“.

Hanter i kokain

Bajden je pričao o svom pokojnom sinu Bou koji je odlikovan za službu u Irak. „Nisam poznavao Boa. Znam Hantera, on je izbačen iz vojske i otpušten zbog upotrebe kokaina“, rekao je Tramp o Hanteru Bajdenu. „To nije istina“, odgovorio je Bajden. Hanter je „administrativno otpušten“.

Klovn

„Teško je doći do reči pored ovog klovna, izvinite, pored ove osobe“, rekao je Bajden.

Džo Bajden, Donald Tramp
Foto: EPA-EFE/OLIVIER DOULIERY / POOL

Tramp i Bajdenov mozak

„Uopšte nisi pametan, Džo“, rekao je Tramp Bajdenu. Bajden mu je odgovorio da će „mnogo ljudi umreti ako on ne postane pametniji“.

Bajden i Trampovo laganje

„Sve što kažeš je bezočna laž. Nisam ovde da ga prozivam zbog laži. Svi znaju da je lažov“, rekao je Bajden o Trampu.

Tramp sparinguje sa Volasom

Moderator Kris Volas pozvao je Trampa da poštuje pravila. „Ja sam moderator ove debate i voleo bih ako biste me pustili da vam postavim pitanje na koje ćete onda da odgovorite“, rekao mu je u jednom trenutku.

Tramp dovodi u pitanje izbore

Tramp je ponovo kritikovao glasanje na daljinu. „Biće to prevara kakvu niste videli“, rekao je. „Nećemo mesecima znati rezultate jer će petljati sa tim glasovima“, dodao je on.

Trampov rat sa Volasom

„Čini mi se kao da debatujem sa tobom a ne sa njim, ali to je okej. Nisam iznenađen“, rekao je Tramp Volasu koji je sa američkim predsednikom nedavno uradio intervju tokom kog je fino oznojio Trampa pitanjima o koronavirusu i odgovoru Trampove administracije na isti.

Varikina u ruci

„Možda da ubrizgaš malo varikine u ruku, to će sve rešiti“, rekao je Bajden ismevajući Trampovu izjavu da unošenje sredstva za dezinfekciju može da izleči koronavirus.

 

Komentari

Vaš komentar