Čitači sa usana otkrili o čemu su Vilijam i Hari pričali

Svet 18. apr. 202116:28
Podeli:
Foto: Gareth Fuller/Pool via REUTERS

Stručnjaci za čitanje sa usana otkrili su o čemu su prinčevi Hari i Vilijam razgovarali dok su napuštali kapelu Svetog Đorđa nakon sahrane princa Filipa.

Pročitajte još:

Iako su na početku nosili maske, u jednom trenutku su ih skinuli pa se videlo da razgovaraju. Čitači s usana tvrde da je Hari tad rekao svom bratu da je ispraćaj „bio baš kakav je hteo“, navodi Ekspres.

Mislio je na princa Filipa. Tvrde da je Vilijam na to odgovorio: „Da, bilo je sjajno, zar ne?“

Inače, u toku sahrane Vijilam i Hari su hodali uz kovčeg svog dede, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Piter Filips.

Podsetimo, Hari je  tokom intervjua sa Oprom Vinfri otkrio da nije u dobrim odnosima s bratom te da je potrebno vremena da se odnos obnovi. Na sahrani j su se sreli prvi put otkada je Hari napustio  kraljevske dužnosti, a britanski mediji pišu da se braća verovatno nisu videla pre sahrane.

Kejt ih pomirila?

Nakon što su fotografije i snimci susreta i razgovora Vilijama i Harija nakon sahrane preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kejt Midlton i svi misle da je ona mirotvorka.

Naime, Kejt, Vilijam i Hari zajedno su se uputili iz kapele svetog Đorđa, a u jednom trenutku Kejt je zaostala za njima, te je pustila braću da sama razgovaraju. Mnogi tvrde da je to učinila namerno kako bi ih pustila da budu sami, te popričaju nakon dužeg vremena.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar