Budva slavi: „Nema Mila, nema Tita, sad se ovdje Bato pita“

Svet 31. avg. 202012:24
Podeli:
Marko Carević Foto:Screenshot/Vijesti.me

Nakon 75 dana, jutros ispred ulaza u zgradu Opštine Budva nema radnika dve privatne agencije za obezbeđenje, koje su sprečavale ulazak u upravnu zgradu predstavnicima nasilno skinute vlasti iz redova DF-a i Demokrata, javile su Vijesti.

Na ulazu nema ni pripadnika policije.

Vijesti navode da je ispred zgrade stigao Marko Bato Carević, lider koalicije „Za budućnost Crne Gore“ u Budvi. Dolazak Carevića ispraćen je ovacijama.

On je sa ulaza zgrade poručio da će dozvoliti onima koji su uzirpirali vlast u Opštini da gospodski napuste zgradu.

Pokazujući da jutros na ulazu nema privatnog obezbjeđenja, Carević je kazao da se tako ponašaju kukavice.

„Svanulo je liepo jutro koje će zlatnim slovima biti upisano u istoriju ovoga grada i države Crne Gore. Svi smo emotivni, mnogi naši roditelji nisu dočekali ovaj dan, bojao sam se da ću i ja biti jedan od tih. Vi ste ponos moj, jer bez obzira na svu različitost pokazali smo jedinstvo”, kazao je Carević.

Pročitaj i:

Rekao je da su svi prvi među jednakima.

Podsećamo, Carević je smenjen u junu ove godine.

Tadašnja skupštinska većina, predvođena DPS-om, smenila je i predsednika Skupštine opštine Krstu Radovića, koji je jutros, takođe, stigao pred zgradu opštine.

Okupljeni, kojih je više od stotinu, pjevaju – „Nema Mila, nema Tita, sada se ovdje Bato pita“, i „Čuje se do nebesa, nema više DPS-a“, prenose Vijesti.

Ne zna se da li su na radno mjesto došli Nikola Divanović i Anđela Ivanović koje je prethodna skupštinska većina imenovala za čelnike Opštine i Skupštine opštine.

Na juče održanim izborima u Budvi, DPS je doživeo najveći poraz za proteklih 20 godina. Prvi put imaće jednocifreni broj odbornika. jednnocifreni broj odbornika.

Komentari

Vaš komentar